A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Воркшоп для вчителів «Використання сучасних онлайн-інструментів для створення інтерактивних вправ на уроках літератури»

Дата: 26.05.2021 12:20
Кількість переглядів: 57

Успіх приходить до того, хто постійно самовдосконалюється. 26 травня учителі-філологи зібралися на онлайн майстер-клас, присвячений використанню сучасних інструментів для створення інтерактивних вправ на уроках української мови і літератури та зарубіжної літератури. Модератор зустрічі – консультант ЦПР ПП Олена КОЩІЙ – продемонструвала, як створювати вправи на базі онлайн-сервісу Learning Apps на прикладі найпопулярніших шаблонів – «Знайди пару», «Класифікація», «Фрагмент зображення», «Кросворд» та ін.

    Учителі погодилися, що цей безкоштовний онлайн-сервіс має безліч переваг, серед яких – велика кількість шаблонів для створення вправ, можливість завантажувати аудіо- та відеоконтент, здатність програми автоматично згенерувати QR-код до кожної вправи та ін. Використання LearningApps на уроках літератури сприяє активізації навчальної діяльності учнів, підвищенню мотивації до навчання, розвитку логічного мислення, пам’яті. Його використання дозволить формувати пізнавальний інтерес, інформаційну культуру, забезпечити високий рівень наочності, поступовості, спростити процес взаємодії між учнями та вчителем.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень