A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Відбувся вебінар для вчителів української мови і літератури, зарубіжної літератури

Дата: 12.04.2021 12:12
Кількість переглядів: 46

 Сьогодні, 12 квітня, консультант ЦПРПП Степанівської селищної ради Олена Кощій провела вебінар для учителів української мови і літератури, зарубіжної літератури на тему «Професійна майстерність учителя в контексті інноваційних процесів в освіті».

  Консультант ознайомила присутніх із основними напрямами роботи Центру, презентувала проєкт «Крок за кроком: опановуємо онлайн-інструменти для урізноманітнення освітнього процесу», анонсувала заходи, які будуть проведені для педагогічних працівників у квітні-травні 2021 року.

  Учасники онлайн-зустрічі обговорили ключові моменти трансформації педагогічної майстерності учителя в умовах дистанційного і змішаного навчання, акцентували увагу на важливості освоєння онлайн-сервісів, що дозволять полегшити роботу вчителя та підвищити градус зацікавленості учнів.

   Крім того, окрему увагу було зосереджено на питанні №1 для вчителів української мови і літератури – підготовці учнів до ЗНО-2021. Учасники вебінару розібрали завдання пробного ЗНО, яке відбулося напередодні, зокрема ті з них, які цьогоріч з’являться уперше. Також учителі-філологи докладно опрацювали частину 4 сертифікаційної роботи – завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю, зокрема обговорили, як структурувати власне висловлення, щоб дотриматися всіх вимог, визначених в умові.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень