A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Тренінг «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття»

Дата: 14.05.2021 11:20
Кількість переглядів: 50

За ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Степанівської селищної ради та за сприяння ТОВ «Інститут соціально- емоційної освіти» було організовано дводенний тренінг для директорів та заступників з навчально-виховної роботи ЗЗСО за програмою позитивного розвитку Lions Quest «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття».

Програма тренінгу спрямована на розвиток життєвих компетентностей та громадянських якостей в безпечному, турботливому й стабільному середовищі. Учасники заходу ознайомилися з навчально-методичним комплексом формування соціально-емоційних навичок учнів для здорового та продуктивного життя без насилля, опрацювали нові підходи для налагодження партнерської взаємодії серед учасників освітнього процесу, закріпили на практиці нові методи та прийоми роботи на уроці.

Під час тренінгу присутні не лише обговорили, як ефективно інтегрувати програму Lions Quest до звичайних академічних програм, а й мали змогу попрактикуватися у створенні уроків з використанням нових прийомів. Завершився тренінг урочистим врученням сертифікатів про підвищення кваліфікації обсягом 30 годин (1 кредит ЄКТС). Учасники та організатори дотримувалися всіх протиепідемічних заходів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень