A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Ресурси для створення сучасних інтерактивних презентацій

Дата: 11.11.2021 12:36
Кількість переглядів: 18

Canva  https://www.canva.com/uk_ua/

платформа графічного дизайну, яка дозволяє користувачам створювати графіки, презентації, афіші та інший візуальний контент для соціальних мереж. Доступна як веб версія, так і мобільна. Сервіс пропонує великий банк зображень, шрифтів, шаблонів та ілюстрацій.

Користувачі можуть вибирати між багатьма шаблонами, зробленими професійними дизайнерами, редагувати їх та завантажувати власні фотографії. Платформа є безкоштовною, передплачені версії, такі як Canva Pro та Canva for Enterprise, пропонують додаткові функціональні можливості. Користувачі також можуть замовляти друк та доставку друкованої продукції.

Prezi  https://prezi.com/

Сервіс для створення інтерактивних мультимедійних презентацій з нелінійною структурою або лонгрідів. Дає змогу імпортувати відеоматеріали, графіки, фотографії та інші засоби для візуалізації презентації. Інтерактивний формат створюється за допомогою технології масштабування (приближення та віддалення зображення). Особливість Prezi полягає в тому, що на відміну від «класичної» презентації, де міняються слайди, тут переходи між зображеннями відбуваються зі збільшенням окремих частин одного слайда. Безкоштовний доступ до інструментів сервісу триває лише 14 днів з моменту реєстрації на сайті.

Beautiful.ai https://www.beautiful.ai/

Сервіс для створення презентацій, що самостійно адаптує контент на слайдах під обраний формат, допомагає додати анімацію графіків і переходів, а також рекомендує відповідні шаблони.

Slidesmania https://slidesmania.com/

Сервіс пропонує безкоштовні шаблони презентацій на різну тематику.

Sway https://sway.office.com/my

Сервіс для створення презентацій в онлайн. Дає змогу легко зробити гарний дизайн: обрати колір та шрифт, додати зображення чи фото. У безкоштовній версії презентації не можна завантажити на комп’ютер (переглядати без інтернету), але можна показувати їх в онлайн та ділитися посиланнями з іншими.

Animaker https://www.animaker.ru/ 

Сервіс для створення анімованих презентацій, інфографіків та відеоінфографіків. Є багато шаблонів, можна додавати зображення та аудіо. У безкоштовній версії є обмеження тривалості роликів до 2 хвилин.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень