A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Воркшоп «Онлайн-дошки в роботі педагога ззсо під час синхронної й асинхронної взаємодії з учнями»

Дата: 11.12.2022 13:10
Кількість переглядів: 27

09.12.2022 року відповідно до плану роботи КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради в рамках проєкту цифрової грамотності «Крок за кроком», спрямованого на опанування педагогами онлайн-інструментів для урізноманітнення освітнього процесу, відбувся воркшоп для вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін «Онлайн-дошки в роботі педагога ззсо під час синхронної й асинхронної взаємодії з учнями».

Консультант ЦПРПП Олена КОЩІЙ ознайомила педагогів із функціоналом різних онлайн-дощок, можливостями створення з їх допомогою інтерактивних вправ, запису аудіо- та відеоінструкцій учням, створення інтерактивних плакатів, проєктів, цифрових виставок учнівських робіт тощо.  Зокрема, учителі докладно ознайомилися із особливостями роботи таких онлайн-сервісів, як Jamboard (https://jamboard.google.com), Linoit (https://en.linoit.com), Miro (https://miro.com), Padlet (https://uk.padlet.com) та Explain Everything (https://explaineverything.com), з’ясували їх особливості, переваги та недоліки роботи, розглянули зразки використання в освітній діяльності.

Учителі відзначили, що функціонал онлайн-дощок є досить широким і виходить далеко за межі цифрової платформи для обміну мультимедійним контентом. Крім того, їх доцільно й зручно використовувати як в синхронному, так і в асинхронному режимах дистанційного/змішаного формату організації навчального процесу.

Матеріали воркшопу (презентація)



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень