A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

«Цифровий опорний конспект уроку в контексті навчально-методичного забезпечення дистанційного навчання в умовах війни»

Дата: 29.09.2022 13:18
Кількість переглядів: 23

Пошук оптимальних і найбільш ефективних способів організації уроку в умовах дистанційного/змішаного навчання є вкрай важливим для кожного вчителя-предметника. З огляду на це 29 вересня 2022 р. з ініціативи й за модерації консультанта КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Олени Кощій за участі Інституту педагогіки НАПН України проведено вебінар «Цифровий опорний конспект уроку в контексті навчально-методичного забезпечення дистанційного навчання в умовах війни».

    Головний спікер заходу – Дмитро ПУЗІКОВ, кандидат педагогічних наук, доцент, провідний науковий співробітник відділу інновацій та стратегій розвитку освіти Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України.

   До заходу долучилися заступники директорів з навчально-виховної роботи, керівники методичних об’єднань  закладів загальної середньої освіти та  вчителі-предметники.

   У ході вебінару Дмитро ПУЗІКОВ  докладно ознайомив педагогів із теоретичними, методичними й практичними аспектами створення цифрового опорного конспекту уроку, поділився власними педагогічними ідеями за темою вебінару та оприлюднив свої методичні розробки.

      Проведена онлайн-зустріч ще раз засвідчила, що Академія педагогічних наук України – це установа, яка перш за все працює для вчителів та їхньої професійної підтримки. Щиро дякуємо за співпрацю!

Матеріали вебінару:

  1. Презентація «Цифровий опорний конспект уроку в контексті навчально-методичного забезпечення дистанційного навчання в умовах війни» (автор – Пузіков Д.О.)
  2. Наукова стаття «Цифровий опорний конспект уроку в контексті навчально-методичного забезпечення дистанційного навчання в умовах війни» (автор – Пузіков Д.О.)
  3. Загальні рекомендації щодо організації дистанційного навчання вчителями закладів загальної середньої освіти України в умовах воєнного стану (автор – Пузіков Д.О.)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень