A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Віртуальна цифрова майстерка «Онлайн-дошки в роботі вихователя ЗДО»

Дата: 21.10.2022 13:20
Кількість переглядів: 25

 У зв’язку із численними запитами від вихователів закладів дошкільної освіти, 21 жовтня було проведено цифрову майстерку «Онлайн-дошки в роботі вихователя ЗДО» в рамках проєкту цифрової грамтоності "Крок за кроком".

   Директор ЦПРПП Світлана ІВАЩЕНКО зазначила, що більшість закладів дошкільної освіти у зв’язку із запровадженням військового стану наразі працює дистанційно, тож з огляду на це ознайомлення вихователів із різноманітними цифровими інструментами для ефективної організації освітнього процесу є вкрай актуальним.

   Під час онлайн-майстерки консультант ЦПРПП Олена КОЩІЙ ознайомила присутніх із різними сервісами для створення онлайн-дощок, способами їх використання та продемонструвала зразки оформлення. Учасники заходу не лише ознайомилися із функціоналом сервісу Jamboard та Padlet, а й попрактикувалися в роботі із вказаними інструментами в режимі інтерактивної взаємодії.

Презентація до майстер-класу


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень