A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Інструменти для створення доповненої реальності в освітньому процесі

Дата: 11.12.2022 13:31
Кількість переглядів: 47

Star Walk 2 – це кишеньковий планетарій, який допоможе дізнатися більше про небо, зірки і сузір’я всім, хто цікавиться. На екрані смартфона або планшета вам підпишуть зірки, і зоровими образами розкажуть цікаві історії.

AR Plan 3D – програма для вимірювання, яка використовує доповнену реальність для швидких обчислень в приміщенні. Технологія доповненої реальності дає змогу розмістити віртуальну лінійку на магнітній стрічці на реальних поверхнях, що робить процес вимірювання та створення 3D-плану набагато простішим та швидшим.

My Cardiac Coach – мобільний додаток для Android, який використовує доповнену реальність для того, щоб навчити своїх користувачів надавати першу допомогу.

Atom Visualizer – застосунок, що дозволяє подивитися на те, як влаштований світ, як рухаються атоми, електрони і розглянути все у трьох вимірах.

AR Geometry – додаток з використанням технології доповненої реальності до підручника з геометрії для 10-11 класів.

IKEA Place дозволить користувачеві не тільки уявити, але й побачити на екрані, як виглядатиме певна модель меблів у інтер’єрі його будинку або класу.

Quiver – 3D Coloring App – додаток, що дозволяє «оживити» розфарбовані дитиною розмальовки. Окрім звичайних дитячих розмальовок, в базі є зображення рослинної та тваринної клітини, географічні карти, зображення морських істот, вулканів, що можуть бути використаними в межах навчального дослідження.

LiCo.Organic – мобільний додаток – супровід до начального посібника «Органічні сполуки. АТЛАС-ДОВІДНИК». За допомогою програми можна зчитувати зображення органічних сполук, що наводяться в книзі та відтворювати їх тривимірне зображення в режимі доповненої реальності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень