A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Проведено онлайн-семінар з питань інклюзивної освіти

Дата: 07.03.2023 16:05
Кількість переглядів: 20

Для дітей з особливими освітніми потребами важливо забезпечити комфортне, насамперед психологічно, середовище для навчання. Цьому сприяють адаптації та модифікації навчального простору, матеріалів та індивідуалізація підходів на основі визначення потреб конкретної дитини. Про те, як це зробити, говорили під час онлайн-семінару «Психолого-педагогічні адаптації та модифікації освітніх програм для дітей з різними типами освітніх труднощів», який відбувся 07.03.2923 відповідно до річного плану КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради та у співпраці з КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Степанівської селищної ради». Учасниками заходу стали заступники з НВР та асистенти вчителів закладів загальної середньої освіти громад.

У ході зустрічі учасники розглянули наступні питання:

  1. Освітні труднощі та рівні підтримки дітей з ООП: законодавство та типологія (спікер – Надія Козачук, психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради).
  2. Психолого-педагогічні адаптації для дітей з різними типами освітніх труднощів (спікер – Ірина Штанько, директор ІРЦ Степанівської селищної ради).
  3. Модифікація навчальної програми (спікер – Анна Ткач, консультант ІРЦ Степанівської селищної ради).

Щиро вдячні спікерам та усім учасникам зустрічі за активну співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень