A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Групова робота для онлайн-навчання: ідеї, форми та інструменти реалізації» та «Інтерактивні ідеї для дистанційного заняття з психологом: малюємо в ZOOM» (В. Каблюк)

Дата: 20.01.2022 14:51
Кількість переглядів: 10

Відповідно до Професійного стандарту, який регламентує роботу працівників психологічної служби, однією із загальних компетентностей, якими повинен володіти фахівець, є цифрова компетентність, тобто здатність використовувати сучасні інформаційно-комунікаційні технології під час професійної діяльності, в тому числі для організації дистанційної роботи. 20.01.2022 відбулося чергове засідання Клубу професійних інтересів працівників психологічної служби громад, роботу якого координує психолог ЦПР ПП Степанівської селищної ради Надія КОЗАЧУК. Учасниками засідання були практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти 9 територіальних громад. Також на зустріч було запрошено завідувача Навчально-методичним центром психологічної служби Сумської області Ірину Володимирівну Марухіну.

Під час засідання Клубу свій досвід щодо використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в роботі віртуального кабінету презентувала практичний психолог Старосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Нижньосироватської сільської ради Віта КАБЛЮК. У ході креативних майстер-класів «Групова робота для онлайн-навчання: ідеї, форми та інструменти реалізації» та «Інтерактивні ідеї для дистанційного заняття з психологом: малюємо в ZOOM», які провела Віта Віталіївна, учасники відпрацювали практичні навички роботи в ZOOM: виводити на екран різну інформацію, презентацію, білу дошку, малювати, ставити позначки, мітки, розфарбовувати під час демонстрації екрану. Також учасникам було запропоновано багато інтерактивних вправ, які можна застосовувати під час онлайн-уроків.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень