A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

«Створення діагностичного матеріалу з використанням дошки Джамборт».

Дата: 20.10.2022 11:53
Кількість переглядів: 7

Згідно річного плану роботи КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 20 жовтня 2022 року відбулось чергове засідання ресурсної групи «Цифрова майстерня» для фахівців психологічної служби громад з питання «Створення діагностичного матеріалу з використанням дошки Джамборт».

Щиро вдячні спікеру Віті КАБЛЮК, практичному психологу Старосільського ліцею Нижньосироватської сільської ради Сумського району Сумської області, яка нагадала учасникам зустрічі принципи роботи з дошкою Джамборт. Під час зустрічі Віта Віталіївна розповіла, як модифікувати відомі діагностичні методики, які застосовують у своїй роботі практичні психологи закладів середньої загальної освіти, ознайомила присутніх з мобільним додатком Forest, який дозволяє підвищувати робочу продуктивність та зосередженість. У ході роботи учасники відпрацювали практичні навички створення діагностичного матеріалу для роботи з дітьми  «Мапа школи», «Чарівна країна почуттів».

Модератор зустрічі Надія КОЗАЧУК, психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради, презентувала вправу «Палітра настрою», яка була створена з використанням дошки Джамборт на основі діагностичної методики О. Захарова «Діагностика емоційного стану з використанням восьмикольорової гами». Дана методика застосовується для визначення рівня емоційного комфорту у дітей на момент «тут і зараз», починаючи з 4 років.

Щиро вдячні всім учасникам зустрічі за активну та плідну роботу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень