A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Організація інклюзивного навчання в дистанційному форматі у ЗЗСО

Дата: 14.09.2022 13:23
Кількість переглядів: 11

Продовженням марафону інструктивно-методичних діалогів стало проведення розширеного онлайн-засідання для заступників з НВР та практичних психологів ЗЗСО 14.09.2022. Захід організовано за результатами вивчення КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» запитів педагогів з питань інклюзивної освіти. До обговорення актуальних питань щодо організації інклюзивного навчання в дистанційному форматі було запрошено фахівців КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Степанівської селищної ради.  

 В обговоренні взяли участь:

Ірина ШТАНЬКО, директор Інклюзивно-ресурсного центру Степанівської селищної ради, яка ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями МОН щодо організації освітнього процесу з дітьми з ООП у 2022-2023 н.р.

Анна ТКАЧ, фахівець-консультант ІРЦ, розкрила можливості використання месенджера Вайбер для онлайн-занять з дітьми з ООП.

Тетяна ДЕМЧЕНКО, фахівець-консультант ІРЦ розповіла про використання віртуальної дошки PADLET у дистанційній роботі з дітьми з ООП.

Юлія КОСТЯН, фахівець-консультант ІРЦ ознайомила учасників з основами створення відеозанять.

У ході зустрічі учасники отримали практичні поради від фахівців Інклюзивно-ресурсного центру щодо організації роботи з дітьми з ООП в дистанційному режимі.

Модератором заходу була Надія КОЗАЧУК, психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради.

Дякуємо фахівцям КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Степанівської селищної ради за співпрацю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень