A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Мінна безпека для дітей дошкільного віку: як впроваджувати матеріали ЮНІСЕФ у роботу вихователів

Дата: 06.10.2023 16:10
Кількість переглядів: 79

Питання мінної небезпеки є важливими зараз та будуть актуальними й після завершення війни. Тому навчати дітей розпізнавати вибухонебезпечні предмети та дотримуватися правил мінної безпеки – важлива задача педагогів закладів дошкільної освіти.

Саме цим питанням була присвячена завершальна зустріч для учасників 1 групи проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях», яку КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради реалізує під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ).

Разом з тренером проєкту, Надією Козачук, психологом Центру, педагоги говорили про ризики та загрози вибухонебезпечних предметів та як проводити заняття з дітьми дошкільного віку щодо мінної небезпеки, використовуючи матеріали СПІЛЬНОТЕКИ від ЮНІСЕФ.

Дякуємо усім учасникам 1 групи за активну участь та співпрацю!

Бажаємо успіхів!

З ВІРОЮ у ПЕРЕМОГУ!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень