A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Воркшоп для практичних психологів ЗЗСО "Згуртування колективу - основа успішної адаптації дітей до нових умов освітнього процесу"

Дата: 06.10.2023 16:33
Кількість переглядів: 18

05 жовтня 2023 року згідно з річним планом роботи КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради проведено воркшоп «Згуртування колективу – основа успішної адаптації дітей до нових умов освітнього процесу».  На захід було запрошено практичних психологів закладів загальної середньої освіти Степанівської селищної ради, Боромлянської, Бездрицької, Верхньосироватської, Нижньосироватсьокої, Миколаївської, Миропільської, Садівської та Юнаківської сільських рад.

 Разом зі спікерами – Надією Козачук, психологом ЦПРПП Степанівської селищної ради, та Людмилою Коваленко, практичним психологом Садівського ліцею Садівської сільської ради – учасники практикували та поповнювали професійні кейси вправами та прийомами, спрямованими на успішну адаптацію дітей до нових умов організації освітнього процесу, згуртування класного колективу та підвищення мотивації до навчання в умовах НУШ.

Дякуємо спікерам та всім учасникам заходу за активну участь та співпрацю! Висловлюємо подяку Інні Сагер за надання простору Ресурсного центру психологічної і фізичної допомоги для проведення заходу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень