A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Друга хвиля проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях»

Дата: 12.10.2023 14:45
Кількість переглядів: 18

Реалізація проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) продовжується. 10 жовтня 2023 року Надія Козачук, психолог КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» провела першу зустріч для учасників 2 групи.

Учасниками другої групи стали 30 педагогічних працівників із закладів дошкільної освіти Верхньосироватської, Миропільської, Миколаївської, Боромлянської та Садівської сільської ради відповідно складених списків.

У ході зустрічі тренер проєкту, Надія Козачук, звернула увагу учасників, що зустріч відбувається у Всесвітній день ментального здоров’я, що кожного дня важливо звертати увагу на свій психоемоційний стан, дбати про своє благополуччя для того, щоб мати сили підтримувати інших. Саме тому під час розгляду теми «Формування стійкості до стресу» учасники говорили про вигорання, необхідність турбуватись про себе, практикували навички самодопомоги для стабілізації емоційного стану та профілактики емоційного вигорання.

Дякуємо усім учасникам за активну участь та зворотній зв’язок!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень