A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

10 жовтня - Всесвітній день ментального здоров'я

Дата: 12.10.2023 14:52
Кількість переглядів: 10

КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради долучився до заходів у рамках Всесвітнього дня ментального здоров’я, який ми відзначаємо щорічно 10 жовтня. Його мета – нагадати про важливість та підвищити обізнаність щодо ментального здоров’я. Це день, коли ми всі маємо подумати про себе. Поставити насамперед питання собі: чи все я роблю, аби зберегти своє здоров’я. І головне - щиро на нього відповісти та зрозуміти, що це має бути не один раз на рік, а щоденно.

З метою сприяння формуванню культури піклування про ментальне здоров'я, розуміння та надання інструментів, які допоможуть дбати про свій внутрішній стан за запрошенням фахівців психологічної служби Садівського ліцею Садівської сільської ради 12.09.2023 психолог Центру Надія Козачук провела онлайн-зустріч, приурочену до Всесвітнього дня ментального здоров’я «Самоцінність: як знайти опору у собі». Також до зустрічі долучилися усі охочі педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти громад, де відсутні практичні психологи.

Дякуємо учасникам зустрічі за активність та теплу атмосферу спілкування!

З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень