A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Продовжуємо реалізовувати проєкт «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ).

Дата: 24.10.2023 09:43
Кількість переглядів: 14

Продовжуємо реалізовувати проєкт «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ). 24 жовтня 2023 року відбулась чергова зустріч учасників 2 групи, серед яких є директори, музкерівники, вихователі та практичні психологи закладів дошкільної освіти Верхньосироватської, Миропільської, Миколаївської, Боромлянської та Садівської сільських рад відповідно до складених списків.

Разом з психологом КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Надією Козачук говорили про безпечне середовище та компоненти дбайливого піклування, як краще організувати середовище та запланувати режим дня. У темі «Безпечні та відновлювальні форми роботи з дітьми» обговорювали види діяльності дітей, зміст тем та матеріалів, що використовуються у роботі з дітьми і що важливо враховувати в нових умовах. Також учасники ознайомилися з алгоритмом дій у випадку «підняття» травматичного досвіду.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень