A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Відбулась передостання зустріч учасників 2 групи у рамках проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях»

Дата: 31.10.2023 15:56
Кількість переглядів: 20

У рамках проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» 31.10.2023 відбулась передостання онлайн-зустріч учасників 2 групи. Разом з психологом КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Надією Козачук говорили про особливості підтримки дітей з ООП у період війни, про труднощі, які можуть виникати під час надання психологічної допомоги дітям та шляхи їх подолання. Особливого значення набуло обговорення питання необхідності підтримки батьків та надання необхідних рекомендацій щодо розвитку дітей з ООП.

Під час розгляду питання «Альтернативні методи навчання та розвитку дітей дошкільного віку» учасники ознайомилися з платформою розвитку дошкільнят «НУМО», яка створена за підтримкою МОН України. Під час зустрічі педагоги познайомилися з головними героями лялькового театру «Іскорки суперсил» та можливостями їх використання в освітньому процесі ЗДО.

Дякуємо усім учасникам за активну участь та зворотній зв’язок!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень