A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Комфортно там, де ти свій! Як сприяти соціальній адаптації та інтеграції дітей з сімей ВПО в освітньому просторі

Дата: 02.11.2023 13:58
Кількість переглядів: 15

Однією із важливих задач соціально-психологічної підтримки дітей з сімей ВПО у закладі освіти є їх соціальна адаптація та інтеграція в нових умовах.

Саме для обговорення цих питань 02.11.2023 було проведено майстер-клас «Комфортно там, де ти свій!» на базі Ресурсного центру психологічної та фізичної підтримки. Для участі у заході було запрошено соціальних педагогів ЗЗСО та практичних психологів закладів  освіти громад.

Під час зустрічі фахівці психологічної служби обговорили можливі труднощі дітей із сімей ВПО та задачі соціально-психологічного супроводу для надання  підтримки зазначеній категорії дітей у закладі освіти.

Також у ході зустрічі учасники поповнили професійні кейси вправами та іграми, спрямованими на соціальну адаптацію та інтеграцію дітей ВПО в закладі освіти, які презентували Надія Козачук, психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради та Людмила Коваленко, практичний психолог Садівського ліцею Садівської сільської ради Сумського району.

Дякуємо усім учасникам зустрічі за активну участь та співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень