A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Завершальна зустріч учасників 2 групи проєкту "Підтримка педагогів ЗДО та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях"

Дата: 07.11.2023 15:12
Кількість переглядів: 24

07 листопада відбулася завершальна зустріч учасників 2 групи проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ). Під час зустрічі разом з тренером проєкту, психологом ЦПРПП Степанівської селищної ради Надією Козачук, учасники говорили про питання безпеки та  вимоги до організації ще одного фізичного та безпечного простору для перебування дітей – укриття, обговорили прийоми, як знизити тривожність у вихованців під час звуку тривоги.

Також у ході зустрічі тренер проєкту звернула увагу учасників, що небезпека вибухонебезпечних предметів залишиться і після завершення війни. Тому наразі усім, і дорослим і дітям, важливо бути обізнаними з питань мінної небезпеки. Учасники обговорили ризики й загрози вибухонебезпечних предметів та ознайомилися з матеріалами від ЮНІСЕФ, які можна використовувати під час проведення занять з мінної безпеки для дітей дошкільного віку. Наприкінці зустрічі учасники проговорили важливість отриманих знань для своєї професійної діяльності.

Дякуємо усім учасникам за активність та співпрацю!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень