A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Продовжуємо реалізацію проєкту за підтримки ВК «Крок за кроком»

Дата: 21.11.2023 11:09
Кількість переглядів: 15

Чергова онлайн-зустріч учасників 3 групи проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» за підтримки ВК «Крок за кроком» та Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) відбулась 21 листопада. Разом з регіональним тренером проєкту, психологом ЦПРПП Степанівської селищної ради Надією Козачук під час обговорення теми «Формування стійкості до стресу» учасники говорили про те, як підтримувати себе і бути ефективними у наданні підтримки дітям, про можливі реакції на травму інших людей. З метою формування стійкості до стресу та профілактики емоційного вигорання практикували техніки «Пиріг щастя», «Кола стурбованості і впливу».

Під час ознайомлення з темою «Безпечне середовище та компоненти дбайливого піклування» педагоги говорили про організацію безпечного середовища та планування роботи з дітьми, враховуючі зміни у правилах освітнього процесу в закладі дошкільної освіти, які запроваджені в умовах воєнного стану.

Дякуємо усім учасникам за активну участь та зворотній зв’язок!




« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень