A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Відбулась чергова зустріч у рамках проєкту "Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях"

Дата: 05.12.2023 14:10
Кількість переглядів: 8

Продовжуємо реалізовувати проєкт «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ). 05 грудня 2023 року відбулась чергова зустріч учасників 3 групи, серед яких є директори, вихователі та практичні психологи закладів дошкільної освіти Нижньосироватської, Бездрицької та Миропільської територіальних громад відповідно до складених списків.

Разом з психологом КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Надією Козачук у темі «Безпечні та відновлювальні форми роботи з дітьми» учасники тренінгу обговорили види діяльності дітей, зміст тем та матеріалів, що використовуються у роботі з дітьми і що важливо враховувати в нових умовах. Також учасники ознайомилися з алгоритмом дій у випадку «підняття» травматичного досвіду.

Під час розгляду питання «Альтернативні методи навчання та розвитку дітей дошкільного віку» учасники ознайомилися з платформою розвитку дошкільнят «НУМО», яка створена за підтримкою МОН України. Під час зустрічі педагоги познайомилися з головними героями лялькового театру «Іскорки суперсил» та можливостями їх використання в освітньому процесі ЗДО.

Дякуємо усім учасникам за активну участь та зворотній зв’язок!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень