A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Відбувся психологічний практикум "Прикладні інструменти для профілактики ПТСР. Метод "6С"

Дата: 07.12.2023 13:00
Кількість переглядів: 9

З метою поповнення професійних кейсів інструментами для надання першої психологічної допомоги та відпрацювання навичок екстреного реагування в надзвичайній ситуації 07.12.2023 на базі Ресурсного центру психологічної і фізичної допомогу відбувся психологічний практикум «Прикладні інструменти для профілактики ПТСР (з досвіду роботи фахівців психологічної служби Ізраїлю)». На захід було запрошено практичних психологів закладів  освіти Степанівської, Боромлянської, Бездрицької, Верхньосироватської, Нижньосироватсьокої, Миколаївської, Миропільської, Садівської та Юнаківської територіальних громад.

 Під час зустрічі психолог КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Надія Козачук ознайомила учасників з методом «6 С», який використовують в Ізраїлі як протокол екстреного реагування під час надання першої психологічної допомоги постраждалому та навчають педагогів закладів освіти.

Фахівці психологічної служби  Степанівської територіальної громади, які разом з Надією Олександрівною пройшли навчання у м. Львів у серпні 2023 року, Олександр Чорний, практичний психолог Косівщинського ліцею Степанівської селищної ради та Аліна Черкасова, практичний психолог Степанівського ліцею, продемонстрували на практиці дану методику.

Під час практичного завдання усі учасники мали нагоду відпрацювати навички екстреного реагування та надання першої психологічної допомоги в навчальній ситуації за методом «6 С».

Дякуємо усім учасникам за активну участь та співпрацю! Висловлюємо подяку Інні Сагер за надання простору Ресурсного центру психологічної і фізичної допомоги для проведення заходу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень