A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Як підзарядити свою мотивацію до професійної діяльності

Дата: 06.02.2024 14:40
Кількість переглядів: 8

На нашому життєвому шляху часто виникають різні перепони, які можуть сповільнювати рух уперед. Зараз середина навчального року, і рівень ентузіазму та натхнення, з яким ми розпочинали працювати на початку навчального року, можливо, став значно нижчим. Але ми продовжуємо рухатися вперед. Саме питанню «Як підзарядити свою професійну мотивацію?» була присвячена онлайн-зустріч для педагогів Степанівського ЗДО «Орлятко» та Новосуханівського ЗДО «Ластівка» Степанівської селищної ради, яку провела психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук 06.02.2024 року з метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч».

Під час зустрічі учасники визначили, що є мотивами педагогічної діяльності, особливу увагу звернули на професійні цінності педагога, практикували вправу «Цінності» та ознайомилися з технікою «Стоп».

Дякуємо усім учасникам за активну взаємодію, зворотний зв’язок та позитивні відгуки! З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень