A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Ресурсна зустріч «Крила підтримки» (Гаврик І.Л., Железнякова Н.В.).

Дата: 15.02.2024 15:56
Кількість переглядів: 8

15 лютого 2024 року практичні психологи закладів освіти громад знову зібрались у Клубі професійних інтересів «Ресурс», який відбувся на базі Ресурсного центру психологічної та фізичної підтримки під модерацією психолога ЦПРПП Степанівської селищної ради Надії Козачук.

 З метою обміну досвідом, професійного спілкування та підвищення професійної майстерності Інна ГАВРИК, практичний психолог ОЗ Верхньосироватський ліцей та Ніна ЖЕЛЕЗНЯКОВА, практичний психолог Великобобрицького ліцею Верхньосироватської сільської ради, провели ресурсну зустріч «Крила підтримки», використовуючи елементи Хібукі-терапії.

 Під час заходу практичні психологи поповнили  професійні кейси сучасними техніками та активностями, які сприяли згуртуванню учасників, усвідомленню цінностей та відновленню внутрішньої опори через зовнішню підтримку. Спілкування у колі однодумців, обмін досвідом – це ресурс, який надихає рухатись вперед та сприяє професійному зростанню.

Щиро вдячні спікерам та усім учасникам засідання за активну взаємодію та співпрацю. Дякуємо Інні Сагер за наданий простір для проведення заходу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень