A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Вебінар-практикум щодо підготовки учнів до НМТ на уроках англійської мови

Дата: 05.03.2024 16:50
Кількість переглядів: 23

   5 березня відповідно до плану роботи ЦПРПП у співпраці із видавництвом «Macmillan Education» та спільно із ЦПРПП м. Києва відбувся вебінар-практикум для вчителів 10-11 класів щодо підготовки учнів до НМТ на уроках англійської мови.    

   Ефективні стратегії виконання типових завдань НМТ у частині «Використання мови», а також основні принципи розвитку лексичних та граматичних навичок учнів на уроках англійської мови учителі опрацювали разом із Інною Нестоїтер, методистом «Macmillan Education».

     Також педагоги мали змогу поповнити власну методичну скарбницю нестандартними формами роботи та цікавими граматичними іграми, які сприяють ефективному закріпленню фразових дієслів, колокацій, прийменникових виразів, а також складних граматичних правил у легкій формі. Такі ігри презентувала Світлана Петрук, учитель-методист, співавтор посібників для вивчення англійської мови.

    Усі учасники заходу мали змогу отримати сертифікати від «Macmillan Education».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень