A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Участь у регіональних Шевченківських читаннях, приурочених до 210 річниці Тараса Шевченка «Творчість Тараса Шевченка в національно-духовному вимірі сьогодення»

Дата: 06.03.2024 19:17
Кількість переглядів: 16

   Тарас Шевченко – гордість нації, символ нескореності нашого народу. Його творчість зігріта вогнем гарячої любові до Батьківщини, тож у нинішні часи тяжких випробувань поет особливо органічно злився зі своїм великим, нескореним народом. Саме тому в ці березневі дні голос пророка особливо гучно лунає повсюдно в нашій державі.

   У рамках співпраці із СумДПУ імені А.С.Макаренка консультант ЦПРПП Олена Кощій, а також педагоги та учні 9 територіальних громад, з яким співпрацює ЦПРПП, долучилися до регіональних Шевченківських читань, приурочених до 210 річниці Тараса Шевченка «Творчість Тараса Шевченка в національно-духовному вимірі сьогодення», що відбулися 6 березня у змішаному форматі на базі факультету іноземної та слов’янської філології.

    Педагоги мали змогу виступити із доповідями та есе, а учні – взяти участь у конкурсі декламування поезії Тараса Шевченка. Щиро дякуємо організаторам за можливість долучитися до творчого заходу, за теплу атмосферу та єднання довкола творчості великого Кобзаря.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень