A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

На базі Косівщинського ліцею імені Лесі Українки Степанівської селищної ради відбулися тренінги в рамках навчального проєкту «ДІЗН» від ГО «Освіторія»

Дата: 22.03.2024 12:28
Кількість переглядів: 122

   21-22 березня за ініціативи та сприяння ЦПРПП для колективу Косівщинського ліцею імені Лесі Українки Степанівської селищної ради було проведено цикл тренінгів у рамках навчального проєкту «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання», що реалізує ГС «Освіторія» спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) й уряду Японії.

   Всеукраїнський навчальний проєкт «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання» покликаний ознайомити вчителів із сучасними педагогічними стратегіями й технологіями проведення уроків у дистанційному та змішаному форматі, а також сприяти активному впровадженню цих рішень у навчальний процес закладів середньої освіти України.

   Під час першої навчальної сесії Наталія Соларьова, сертифікований тренер ГО «Освіторія», вчитель-практик, опрацювала з педагогами теоретичні аспекти та законодавчу базу здійснення дистанційного та змішаного форматів організації освітнього процесу. Педагоги обговорили особливості асинхронного й синхронного навчання, специфіку універсального дизайну уроку, ознайомилися із різними моделями  змішаного навчання, способи адаптації структури уроку до вимог дистанційного та змішаного форматів.  

   Під час другої навчальної сесії учасники занурилися в практику проєктування сучасного дистанційного уроку.  Педагоги ознайомилися з інтерактивними онлайн-ресурсами та застосунками, можливостями різних нейромереж для побудови результативних та цікавих уроків. Крім цього, торкнулися питання академічної доброчесності та кібербезпеки учасників освітнього процесу.

Щиро дякуємо тренерові проєкту «ДІЗН» Наталії Соларьовій за цікаве й натхненне навчання!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень