A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Профілактика емоційного вигорання

Дата: 19.04.2024 15:01
Кількість переглядів: 9

Відповідно до річного плану роботи КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради 18.04.2024 відбулося тренінгове заняття «Профілактика емоційного вигорання та відновлення ресурсного стану засобами АРТ-терапії» для практичних психологів закладів освіти громад, присвячене Всеукраїнському Дню психолога.

Разом з Надією Козачук, психологом Центру, учасники говорили про актуальність проблеми виникнення синдрому емоційного вигорання у педагогів та практичних психологів, особливо в реаліях воєнного часу, розглянули симптоми вигорання у контексті діагностичного напрямку і звернули увагу на шляхи профілактики та його подолання.

Під час заходу разом із Наталією Данилевською, психологом Басівського ЗЗСО Юнаківської громади, учасники поринули у світ арт-терапії та ароматерапії. Створення унікального композиційного букету з аромамасел стало справжньою родзинкою заходу, сприяло активізації сенсорних відчуттів та викликало позитивні емоції учасників.

Бажаємо усім натхнення та бажання відкриватись новому досвіду!

МИРУ УСІМ НАМ!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень