A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

ГРА ЯК ПРИРОДНІЙ СПОСІБ ВСЕБІЧНОГО РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКИ БЛАГОПОЛУЧЧЯ ДИТИНИ

Дата: 26.04.2024 11:46
Кількість переглядів: 132

Дитяча гра — це діяльність, спрямована на орієнтування в предметній і соціальній дійсності, в якій дитина відображає враження від їх пізнання. Мати дитинство — це передусім мати право на розвиток власної ігрової діяльності, яка є важливою складовою дитячої субкультури. Водночас гра є могутнім виховним засобом, у ній реалізується потреба людської природи.

Гра - це обов’язкова умова успішного розвитку та саморозвитку, це закладений в дитині самою природою принцип осягнення себе та оточуючого світу. У грі проявляються індивідуальні особливості та взаємини дітей.

На базі Косівщинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Золота рибка» Степанівської селищної ради 25.04.2024 відбувся тренінг для вихователів ЗДО дев’яти громад «Гра як природній спосіб всебічного розвитку та підтримки благополуччя дитини».

Тренерка проєкту The LEGO Foundation Ольга Гончаренко ознайомила педагогів з парціальною програмою «Творці майбутнього», надихнула новим досвідом, безмежною кількістю креативних ідей.

Під час тренінгу вихователі, у вигляді гри, опрацювали усі сфери розвитку дитини, були активними, відкритими та креативними. Захід відбувся у затишній атмосфері з позитивними емоціями!

Щиро вдячні Ользі Гончаренко та команді the LEGO Foundafion за цінний новий досвід, позитивні емоції та натхнення працювати далі!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень