A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Події

Відбулася консультаційна нарада щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

8 листопада відбулася консультаційна нарада із членами журі щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови під модерацією  члена організаційного комітету – консультанта ЦПРПП Олени Кощій та голови журі – учителя Косівщинського ліцею імені Лесі Українки Степанівської селищної ради Олени Цибульняк.

17:00 08.11.2023

Завершальна зустріч учасників 2 групи проєкту "Підтримка педагогів ЗДО та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях"

07 листопада відбулася завершальна зустріч учасників 2 групи проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ). Під час зустрічі разом з тренером проєкту, психологом ЦПРПП Степанівської селищної ради Надією Козачук, учасники говорили про питання безпеки та  вимоги до організації ще одного фізичного та безпечного простору для перебування дітей – укриття, обговорили прийоми, як знизити тривожність у вихованців під час звуку тривоги.

13:19 08.11.2023

Проєкт "Про.спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання учнів" шириться в громадах Сумського району

Проєкт "Про.спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання учнів" шириться в громадах Сумського району. 3 листопада знаннями й набутим досвідом під час навчання в рамках проєкту "Про.Спільноти" зі своїм колективом поділилися вчителі Бездрицького ліцею Бездрицької сільської ради Олена Пономаренко та Анастасія Кузьменко. Педагоги провели тренінг для  колективу закладу освіти на тему «Інформаційна безпека». Участь у заході також взяла консультант ЦПРПП та регіональний тренер проєкту Олена Кощій, яка ознайомила присутніх із цілями проєкту, і презентувала навчально-методичний комплекс «Про.безпеку: безпечна освітня екосистема громади», розроблений під час втілення проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», який містить низку корисних матеріалів, які педагоги можуть використати у своїй професійній діяльності.

18:16 03.11.2023

Освітяни Садівської громади підхопили марафон безпекових заходів у рамках проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання учнів»

   Освіта в умовах війни – це діяльність у режимі особливої відповідальності. За таких умов уміння реагувати на безпекові виклики й мінімізувати можливі ризики є вкрай важливими для педагогів.

18:26 02.11.2023

Відбувся круглий стіл щодо підготовки учнів та особливостей проведення ІІ етапу олімпіад у дистанційному форматі

На цьому тижні стартує  ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. З одного боку, ми всі усвідомлюємо, наскільки непростою є ситуація в Україні і в кожній громаді окремо, адже ми знаходимося на території прикордоння. До того ж, ускладнюють можливість проведення олімпіад постійні перебої з електрикою та Інтернетом. З іншого боку – навчальний процес триває, тож керівники закладів освіти та вчителі не можуть не враховувати бажання  учнів долучитися до олімпіад та конкурсів, адже для багатьох із них – це потужний стимул і мотивація розвиватися й поглиблювати свої знання з улюбленого навчального предмета.

13:14 02.11.2023

Колектив Новосуханівського ліцею Степанівської селищної ради долучився до всеукраїнського проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання учнів»

   Однією із основ успішного освітнього процесу є створення безпечного та сприятливого середовища для навчання учнів. Єдині підходи, принципи й алгоритми створення такого середовища мають напрацьовуватися колективом у спільній взаємодії та співпраці.

17:51 31.10.2023

Відбулась передостання зустріч учасників 2 групи у рамках проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях»

У рамках проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» 31.10.2023 відбулась передостання онлайн-зустріч учасників 2 групи. Разом з психологом КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Надією Козачук говорили про особливості підтримки дітей з ООП у період війни, про труднощі, які можуть виникати під час надання психологічної допомоги дітям та шляхи їх подолання. Особливого значення набуло обговорення питання необхідності підтримки батьків та надання необхідних рекомендацій щодо розвитку дітей з ООП.

15:59 31.10.2023

Заклади освіти Степанівської територіальної громади підхопили естафету безпекових заходів у рамках всеукраїнського проєкту «Безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

Заклади освіти Степанівської територіальної громади підхопили естафету безпекових заходів у рамках всеукраїнського проєкту «Безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», що реалізується КЗ ЦПРПП Степанівської селищної ради у співпраці з ГО «Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки U-lead with Europe та Службою освітнього омбудсмена.

18:29 30.10.2023

Реалізуємо регіональний проєкт «Завжди поруч»

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела онлайн-зустріч для педагогів Яструбинської початкової школи Миколаївської сільської ради Сумського району. Разом з психологом Центру учасники розглянули питання «Що важливо знати про стрес. Види стресу». Під час обговорення педагоги міркували, чи можна розглядати стрес тільки з негативного боку та ознайомилися з технікою «Кола стурбованості та впливу».

14:43 30.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень