A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Дошкільна освіта

ОСВІТНІЙ НАПРЯМ «МОВЛЕННЯ ДИТИНИ» – ЯК ВПРОВАДЖУВАТИ БКДО

У новій редакції Базового компонента дошкільної освіти мовленнєву компетентність визначено як здатність дитини продукувати свої звернення, думки та враження в будь-яких формах мовленнєвого висловлювання за допомогою вербальних і невербальних засобів. Розвиток мовлення дитини в новій редакції БКДО подано як один з основних освітніх напрямів.

16:06 27.05.2021

ЗАТВЕРДЖЕНО ТИПОВУ ПРОГРАМУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ ОНОВЛЕНОГО БАЗОВОГО КОМПОНЕНТА ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ДЕРЖАВНОГО СТАНДАРТУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ)

Міністерство освіти і науки України наказом №397 від 31.03.2021 р. затвердило типову програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників щодо впровадження оновленого Базового компонента дошкільної освіти (Державного стандарту дошкільної освіти).  

13:13 07.04.2021

НУМО – ПЛАТФОРМА РОЗВИТКУ ДОШКІЛЬНЯТ

Понад 160 порад щодо розвитку дошкільнят, безліч ігор і вправ, якими можна зайняти дітей як вдома, так і в дитсадках – усе це можна знайти на платформі numo.mon.gov.ua, а також у чат-боті НУМО у Viber та Telegram. 

10:28 29.03.2021

ЩО ТАКЕ ЯКІСНА ДОШКІЛЬНА ОСВІТА: ОПУБЛІКОВАНО ОГЛЯД ПОКАЗНИКІВ ТА ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ ЇХНЬОГО ВПРОВАДЖЕННЯ

Ключові показники якості дошкільної освіти, критерії їхнього досягнення та впровадження в розрізі щоденної діяльності дітей – про це йдеться у публікаціях «Що таке якісна дошкільна освіта» та «Ключові показники якості дошкільної освіти». Матеріали розроблено Міністерством освіти і науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти, ЮНІСЕФ та Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» й опубліковано на сайті МОН.

10:23 29.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень