A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Реалізація проєкту "Завжди поруч"

Як реагує організм людини на стресові події

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела онлайн-зустріч для педагогів Яструбинської початкової школи Миколаївської сільської ради Сумського району. Разом з психологом Центру учасники говорили про позитивний вплив обіймів для організму людини, розглянули питання «Як реагує організм людини на стресові події» і чому важливо проводити психологічні  хвилинки для дітей. Під час зустрічі учасники опрацювали техніку заземлення «5-4-3-2-1» (Оточення), яка допомагає справитись із хвилюванням.

14:23 13.11.2023

Вікові реакції дітей на стресові події

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу у рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела онлайн-зустріч для педагогів закладів дошкільної освіти Бездрицької сільської ради та Северинівського ЗДО «Веселка» Миколаївської сільської ради Сумського району. Разом з психологом Центру учасники розглянули питання «Вікові реакції дітей на стресові події», говорили про особливості реагування дітей різного віку на стресові події та способи надання дитині психологічної підтримки у складній для неї ситуації. 

14:59 06.11.2023

Що важливо знати про стрес. Види стресу

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела онлайн-зустріч для педагогів Яструбинської початкової школи Миколаївської сільської ради Сумського району. Разом з психологом Центру учасники розглянули питання «Що важливо знати про стрес. Види стресу». Під час обговорення педагоги міркували, чи можна розглядати стрес тільки з негативного боку та ознайомилися з технікою «Кола стурбованості та впливу».

15:15 30.10.2023

Що таке стресостійкість і чому вона важлива

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу у рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела онлайн-зустріч для педагогів закладів дошкільної освіти Бездрицької сільської ради та Северинівського ЗДО «Веселка» Миколаївської сільської ради Сумського району. Разом з психологом Центру учасники розглянули питання «Що таке стресостійкість і чому вона важлива?», говорили про важливість вміння турбуватися про себе та практикували вправи та техніки, які сприяють зменшенню напруги та покращенню емоційного стану.

11:41 23.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень