A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Події

Педагогічний мітап «Безперервний професійний розвиток педагога в умовах освітніх трансформацій»

26.01.2024 відбувся педагогічний мітап «Безперервний професійний розвиток педагога в умовах освітніх трансформацій» для педагогічних працівників 9 територіальних громад Сумського й Охтирського районів, які співпрацюють із ЦПРПП.

19:01 26.01.2024

Штучний інтелект на уроках мовно-літературної освітньої галузі: практичні інструменти для вчителя

  18 січня відбулося перше в ІІ семестрі 2023/2024 навчального року засідання професійної спільноти вчителів української мови і літератури та зарубіжної літератури 9 територіальних громад Сумського й Охтирського районів, з якими співпрацює ЦПРПП, що було присвячене цікавій та актуальній темі «Штучний інтелект на уроках мовно-літературної освітньої галузі: практичні інструменти для вчителя».

17:29 18.01.2024

Соціально-психологічний супровід дітей з родин військовослужбовців у закладі освіти

Відповідно до річного плану роботи КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради 18.01.2024 року відбулося засідання професійної спільноти фахівців психологічної служби «Соціально-психологічний супровід дітей з родин військовослужбовців: з досвіду роботи  фахівців психологічної служби».

15:09 18.01.2024

Реалізуємо регіональний проєкт «Завжди поруч»

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» 15.01.2024 психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела онлайн-зустріч для педагогів закладів дошкільної освіти Бездрицької сільської ради та Северинівського ЗДО «Веселка» Миколаївської сільської ради Сумського району. Під час зустрічі учасники говорили про першу психологічну допомогу дітям під час тривоги та практикували вправи, направлені на зменшення психоемоційної напруги: «Гаряче какао», «Запах квітів», «Долонька відчуттів», «Цифра 8», «Австралійський дощ».

14:45 15.01.2024

Виїзна мастермайнд-сесія «Безпечний освітній простір: практичні інструменти для вчителя»

    10.01.2024 р. відбулася виїзна мастермайнд-сесія для педагогічного колективу Сульського ліцею Садівської сільської ради Сумського району, присвячена темі «Безпечний освітній простір: практичні інструменти для вчителя».

11:36 12.01.2024

ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ЗДО В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ

Діяльність закладів дошкільної освіти в 2023/2024 навчальному році продовжується, на жаль, в умовах воєнного стану. І питання якісної організації освітнього процесу в таких реаліях на  сьогодні є найбільш актуальним.

11:48 21.12.2023

Реалізуємо регіональний проєкт «Завжди поруч»

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» 18.12.2023 психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела онлайн-зустріч для педагогів закладів дошкільної освіти Бездрицької сільської ради та Северинівського ЗДО «Веселка» Миколаївської сільської ради Сумського району. Під час зустрічі разом з психологом Центру учасники говорили про дитячі страхи, розглянули стратегії поведінки в ситуації, коли дитина боїться, та тренували навички саморегулювання під час хвилювання.

10:04 19.12.2023

Соціально-психологічна підтримка дітей з родин військовослужбовців: про що важливо знати педагогічному працівнику закладу освіти

Родини військовослужбовців зіштовхуються з численними викликами, пов’язаними з особливостями військового життя, що можуть викликати напружену атмосферу в родині та, як наслідок, позначитися на психологічному стані дитини, її поведінці та здатності до навчання.

09:33 19.12.2023

Передостання зустріч учасників 3 групи проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях»

У рамках проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» 12.12.2023 відбулась передостання онлайн-зустріч учасників 3 групи. Разом з психологом КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Надією Козачук говорили про особливості підтримки дітей з ООП у період війни, про труднощі, які можуть виникати під час надання психологічної допомоги дітям та шляхи їх подолання. Особливого значення набуло обговорення питання необхідності підтримки батьків та надання необхідних рекомендацій щодо розвитку дітей з ООП.

15:38 12.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень