A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Події

Старт навчального проєкту «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання»

   29 лютого за ініціативи та сприяння ЦПРПП стартувала реалізація навчального проєкту «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання», до якого долучилися педагогічні колективи Юнаківського ЗЗСО, Новосічанського ліцею та Могрицької гімназії Юнаківської територіальної громади. Цей проєкт реалізує громадська спілка «Освіторія» спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) й уряду Японії.

11:52 29.02.2024

Реалізуємо регіональний проєкт «Завжди поруч»

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» 26.02.2024 психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела онлайн-зустріч, на яку було запрошено педагогів закладів дошкільної освіти Бездрицької сільської ради,  Северинівського ЗДО «Веселка» та Яструбинської початкової школи Миколаївської сільської ради Сумського району.

15:02 26.02.2024

Інтервізійна зустріч фахівців психологічної служби

У складних професійних ситуаціях завжди можна отримати підтримку з боку колег – інтервізію. Взаємодія у колі однодумців дозволяє спеціалісту конструктивно оцінити свою роботу, почути іншу точку зору, шляхи вирішення проблемного питання у професійній діяльності. Саме така інтервізійна зустріч для фахівців психологічної служби відбулась 22.02.2024 у КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради, модератором якої була Надія Козачук, психолог Центру. Фахове обговорення складного питання проходило в атмосфері відкритості та довіри у колі колег-практиків, що дозволило розглянути проблемну ситуацію під різними кутами, зробити певні висновки та віднайти шляхи подальших дій.

15:00 22.02.2024

Підбірка актуальних інформаційних матеріалів для вчителів української мови і літератури до Шевченківських днів-2024

9 березня 2024 року виповниться 210 років з дня народження Тараса Шевченка.  Ми підготували підбірку актуальних інформаційних матеріалів для вчителів української мови і літератури до традиційних Шевченківських днів-2024, які допоможуть урізноманітнити освітній процес та представити постать Кобзаря по-сучасному. 

11:55 19.02.2024

Відбулось засідання Клубу професійних інтересів працівників психологічної служби "Ресурс"

15 лютого 2024 року практичні психологи закладів освіти громад знову зібрались у Клубі професійних інтересів «Ресурс», який відбувся на базі Ресурсного центру психологічної та фізичної підтримки під модерацією психолога ЦПРПП Степанівської селищної ради Надії Козачук.

16:02 15.02.2024

Реалізуємо регіональний проєкт «Завжди поруч»

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» 12.02.2024 психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела онлайн-зустріч, на яку було запрошено педагогів закладів дошкільної освіти Бездрицької сільської ради та Северинівського ЗДО «Веселка» Миколаївської сільської ради Сумського району. Під час зустрічі учасники говорили про стратегії поведінки під час дитячої істерики та практикували вправи: «Лимон», «Вгору по веселці», направлені на досягнення стану спокою. Дякуємо усім учасникам за активну участь і зворотний зв’язок!

15:09 12.02.2024

Відбулося онлайн-засідання професійної спільноти вчителів української мови і літератури, присвячене темі «Українська мова в новій українській школі: 7 клас»

   Попри всі виклики й непереборні обставини воєнного часу, завдяки силам невтомних педагогів реформа НУШ упевнено рухається вперед, і вже у вересні цього року після завершення адаптаційного циклу розпочнеться реалізація наступного циклу Держстандарту, що має назву «базове предметне навчання» й охоплює 7-9 класи.

18:52 08.02.2024

Бліц-діалог на тему «Дистанційне навчання в громадах прикордоння: виклики й можливості»

   7 лютого відбувся бліц-діалог на тему «Дистанційне навчання в громадах прикордоння: виклики й можливості» з керівниками закладів загальної середньої освіти Юнаківської та Миропільської територіальних громад під модерацією консультантів ЦПРПП Олени Назарової та Олени Кощій.

14:55 07.02.2024

Реалізуємо регіональний проєкт «Завжди поруч»

На нашому життєвому шляху часто виникають різні перепони, які можуть сповільнювати рух уперед. Зараз середина навчального року, і рівень ентузіазму та натхнення, з яким ми розпочинали працювати на початку навчального року, можливо, став значно нижчим. Але ми продовжуємо рухатися вперед. Саме питанню «Як підзарядити свою професійну мотивацію?» була присвячена онлайн-зустріч для педагогів Степанівського ЗДО «Орлятко» та Новосуханівського ЗДО «Ластівка» Степанівської селищної ради, яку провела психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук 06.02.2024 року з метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч».

14:44 06.02.2024

Марафон Стійкості

У рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» з метою психологічної підтримки та плекання життєстійкості для педагогів Степанівського ЗДО «Орлятко» та Новосуханівського ЗДО «Ластівка» Степанівської селищної ради за ініціативою психолога ЦПРПП Степанівської селищної ради Надії Козачук протягом листопада-січня проведено авторський Марафон Стійкості.

15:18 31.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень