A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Дошкільна освіта

РОЗПОЧАВСЯ ПРОЄКТ «НАШІ УЛЮБЛЕНІ КНИЖКИ» ДЛЯ МАЛЕЧІ

Експерти Українського інституту розвитку освіти спільно з ЮНІСЕФ запустили проєкт «Наші улюблені книжки», у межах якого батьки та педагоги можуть безоплатно завантажити для дітей різних вікових категорій українські аудіокнижки (зокрема й ті, що входять до шкільної програми).

10:31 14.06.2022

ЕКСПЕРТИ УІРО ТА ЮНІСЕФ РОЗРОБИЛИ «ТИХІ» ІГРИ, ЩО ДОПОМОЖУТЬ ВІДНОВИТИ ЕМОЦІЙНИЙ СТАН ДІТЕЙ

«Тихі» ігри допоможуть налагодити спілкування між учасниками та сприятимуть проживанню позитивних емоцій і реакцій. Ігри можна легко адаптувати до різної аудиторії, змінювати образи та теми.

10:21 14.06.2022

«ПІДТРИМАЙ ДИТИНУ»: TELEGRAM-КАНАЛ, СТВОРЕНИЙ З ТУРБОТОЮ ПРО БАТЬКІВ І ДІТЕЙ

Як психологічно допомогти дитині під час війни? Як впоратися з тривогою в укритті? Педагоги та дитячі психологи за підтримки МОН публікують актуальну інформацію у телеграм-каналі «Підтримай дитину». У спільноті наявні прості рекомендації, ігри та вправи для розвитку, які можна виконувати у сховищі, вдома чи під час евакуації. 

10:18 08.06.2022

МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК BEBBO, ЯКИЙ ДОПОМАГАЄ БАТЬКАМ ПІКЛУВАТИСЯ ПРО ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Мобільний додаток Bebbo створено для підтримки батьків та осіб, які доглядають за дітьми віком від 0 до 6 років. Він містить необхідні матеріали та інструменти, що допоможуть дорослим стежити за здоров’ям та розвитком дітей.

10:16 08.06.2022

ГРУПИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ «ПОРУЧ» ДЛЯ ВИХОВАТЕЛІВ

Запрошуємо освітян на безоплатні групи психологічної підтримки, під час яких вони зможуть отримати фахові поради, поспілкуватися з колегами й психологами про війну та її вплив на власне самопочуття й самопочуття вихованців. Долучитися до щотижневих зустрічей можна, заповнивши форму за посиланням.

10:10 08.06.2022

ЯК ПІКЛУВАТИСЯ ПРО ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Поради від експертів Асоціації працівників дошкільної освіти стануть у нагоді батькам дітей з інвалідністю під час екстрених ситуацій. У матеріалі за посиланням – інформація про речі першої необхідності, які допоможуть облаштувати для дитини безпечне та комфортне середовище та мінімізувати стрес.

10:04 08.06.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень