A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Дошкільна освіта

ЯК ГОВОРИТИ З ДІТЬМИ ПРО НОВИНИ

Відеолекція експертки з питань змісту освіти Команди підтримки реформ МОН, голови ГО «Медіана» Марини Кафтан. Медіатренерка ділиться важливими порадами, як говорити про страшне з дітьми молодшого віку.

10:55 01.06.2022

БЕЗПЕЧНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ДЛЯ ДИТИНИ В УМОВАХ ПЕРЕМІЩЕНЬ

Експерти ЮНІСЕФ підготували поради, які допоможуть батькам створити безпечне середовище для дитини в новому помешканні, в укритті та в автівці під час переїзду. Поради стосуються облаштування домашнього простору, поводження з приладами, меблями, а також небезпечними предметами.

10:52 01.06.2022

6 ПОРАД, ЯК БАТЬКАМ ВІДНОВИТИ РІВНОВАГУ

Інформація стане у пригоді дорослим, які відчувають стрес. Дотримуючись цих порад, вони зможуть повернути собі рівновагу та відновити ресурс на підтримку своєї дитини.

09:46 01.06.2022

ВІДНОВЛЕННЯ ЧЕРЕЗ СПОРТ – НОВИЙ НАПРЯМ ПРОЄКТУ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ «ПОРУЧ»

Спільний проєкт МОН і ЮНІСЕФ «Поруч» спрямований на надання психосоціальної допомоги дітям, молоді та сім’ям, що постраждали внаслідок війни. Він стартував у березні 2022 року у форматі онлайн і складався з очних груп психологічної підтримки для підлітків і батьків. Наразі охоплюватиме арт-терапію, майстер-класи, розвиток здорового харчування та спортивні заняття в поєднанні з психологічною роботою.

09:39 30.05.2022

ПОРАДИ ЕКСПЕРТІВ ІНІЦІАТИВИ STOP-SEXТИНГ

Експерти ініціативи Stop_sexтинг підготували рекомендації для дорослих щодо актуальних питань, про які потрібно говорити з дітьми у зв’язку з військовою агресією росії:

11:58 22.04.2022

«ПІДТРИМАЙ ДИТИНУ»: Telegram-КАНАЛ, ЯКИЙ СТВОРЕНО З ТУРБОТОЮ ПРО БАТЬКІВ І ДІТЕЙ

Як психологічно допомогти дитині під час війни? Як впоратися з тривогою в укритті? Педагоги та дитячі психологи за підтримки Міністерства освіти і науки публікують актуальну інформацію у телеграм-каналі «Підтримай дитину». Шукайте прості рекомендації, ігри та вправи для розвитку, які можна виконувати у сховищі, вдома чи під час евакуації. 

11:54 22.04.2022

НОВІ ВИПУСКИ ДИТЯЧОГО ОНЛАЙН-САДОЧКА НУМО

Дитячий онлайн-садок НУМО – це відеозаняття для дітей віком від 3 до 6 років. Ініціатива допоможе батькам зайняти дитину пізнавальними та розвивальними активностями і, наскільки це можливо, відволікти від війни. Нові випуску садочка доступні до перегляду на YouTube-каналах МОН та ЮНІСЕФ і на платформі MEGOGO.

11:52 22.04.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень