A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Проєкт "Психологічна підтримка педагогів ЗДО та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях"

Мінна безпека для дітей дошкільного віку: як впроваджувати матеріали ЮНІСЕФ у роботу вихователів

Питання мінної небезпеки є важливими зараз та будуть актуальними й після завершення війни. Тому навчати дітей розпізнавати вибухонебезпечні предмети та дотримуватися правил мінної безпеки – важлива задача педагогів закладів дошкільної освіти.

16:10 06.10.2023

Нові виклики у питаннях безпеки, або все про укриття

У рамках проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» 3 жовтня 2023 року відбулася передостання онлайн-зустріч учасників 1 групи із закладів дошкільної освіти Степанівської селищної ради та Юнаківського ЗДО «Малятко» з питання  «Нові виклики у питаннях безпеки або все про укриття».

15:24 03.10.2023

Альтернативні методи навчання та розвитку дітей дошкільного віку

Проєкт «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» у закладах дошкільної освіти триває. 26.09.2023 психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела сьому онлайн -зустріч «Альтернативні методи навчання та розвитку дітей дошкільного віку». У ході зустрічі тренер проєкту ознайомила учасників з платформою розвитку дошкільнят НУМО, розробленою залученими експертами ЮНІСЕФ та Міністерства освіти і науки України. Також учасники познайомилися з головними героями лялькового театру «Іскорки суперсил» та можливостями їх використання в освітньому процесі ЗДО.

14:36 26.09.2023

Безпечні та відновлювальні форми роботи з дітьми

У рамках реалізації проєкту для педагогів закладів дошкільної освіти громад під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) 22.09.2023 психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук провела шосту онлайн-зустріч з питання «Безпечні та відновлювальні форми роботи з дітьми».

10:36 25.09.2023

Проєкт під патронатом ВФ "Крок за кроком" та Дитячого фонду ООН в Україні для педагогів закладів дошкільної освіти громад триває

19.09.2023 відбулась 5 зустріч за проєктом «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) для педагогів закладів дошкільної освіти Степанівської селищної ради та Юнаківського ЗДО «Малятко».

14:29 19.09.2023

Крок за кроком триває проєкт «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях»

Турбота про себе нині – це обов'язок кожного, внесок у перемогу, бо ми маємо вистояти! Саме під таким меседжем відбулась 4 онлайн-зустріч учасників 1 групи проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ).

14:04 15.09.2023

Проєкт «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» у дії

12.09.2023 відбулась третя зустріч за проєктом «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» для учасників 1 групи, яку складають педагоги Степанівської селищної ради та Юнаківського ЗДО «Малятко». Разом з Надією Козачук, психологом ЦПРПП Степанівської селищної ради говорили про «Травма-чутливі практики – розпізнавання травми та безпечне реагування на неї», практикували вміння реагувати і підтримувати дітей у проживанні різних емоцій.

10:09 13.09.2023

Продовжуємо реалізацію проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях»

 08.09.2023 відбулась друга зустріч учасників 1 групи проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ).  Під час онлайн-зустрічі разом з Надією Козачук, з тренером проєкту та психологом КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради говорили про базові підходи до надання першої психологічної допомоги у роботі вихователя, ознайомилися з ключовими принципами  надання ППД дітям, які знаходяться у стані дистресу та врахування їх вікових особливостей під час надання допомоги.   

16:22 08.09.2023

Відбулася перша онлайн-зустріч у рамках проєкту "Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях"

У рамках реалізації проєкту «Підтримка педагогів закладів дошкільної освіти та супровід дітей у надзвичайних ситуаціях» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та підтримки Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) 05.09.2023 відбулася онлайн-зустріч «Розуміння впливу війни на дітей та дорослих», яку провела психолог КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Надія Козачук.  Під час заняття говорили  про стрес та травматичні події, основні реакції людини на травматичну подію, обговорили основні потреби дітей, які виникли під час війни.

09:21 06.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень