A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Події

ГРА ЯК ПРИРОДНІЙ СПОСІБ ВСЕБІЧНОГО РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКИ БЛАГОПОЛУЧЧЯ ДИТИНИ

Дитяча гра — це діяльність, спрямована на орієнтування в предметній і соціальній дійсності, в якій дитина відображає враження від їх пізнання. Мати дитинство — це передусім мати право на розвиток власної ігрової діяльності, яка є важливою складовою дитячої субкультури. Водночас гра є могутнім виховним засобом, у ній реалізується потреба людської природи.

11:46 26.04.2024

ВІТАЄМО З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ПСИХОЛОГА!

Вітаємо з всеукраїнським днем психолога! Ви, як справжні чарівники, відновлюєте душевну рівновагу, налаштовуєте на позитив, допомагаєте знайти впевненість у собі. Бажаємо постійного розвитку та інноваційних проривів у цій тонкій і делікатній праці. Великих успіхів, задоволення від власної праці та досконалості в професійній сфері! Нехай ваша енергія ніколи не вичерпується, а внутрішній світ завжди буде гармонійний!

11:58 23.04.2024

Профілактика емоційного вигорання

Відповідно до річного плану роботи КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради 18.04.2024 відбулося тренінгове заняття «Профілактика емоційного вигорання та відновлення ресурсного стану засобами АРТ-терапії» для практичних психологів закладів освіти громад, присвячене Всеукраїнському Дню психолога.

15:01 19.04.2024

Нетворкінг «Мотивація учнів в умовах дистанційного та змішаного навчання»

Відповідно до плану роботи КЗ «Центр професіййного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради 17.04.2024 відбувся нетворкінг «Мотивація учнів в умовах дистанційного та змішаного навчання» для вчителів математичної галузі.

16:16 17.04.2024

Працюємо за запитом

За запитом адміністрації Степанівського ліцею Степанівської селищної ради 21.03.2024 проведено онлайн-зустріч з питання «Робота класних керівників з попередження насильства, жорстокості в сім’ї та дитячому колективі: планування і моніторинг». На захід було запрошено заступників з НВР та класних керівників Степанівського ліцею та філії.

15:14 02.04.2024

Реалізуємо регіональний проєкт «Завжди поруч»

З метою психологічної підтримки учасників освітнього процесу в рамках реалізації регіонального проєкту «Завжди поруч» 02.04.2024 відбулась чергова онлайн-зустріч для педагогів Степанівського ЗДО «Орлятко» та Новосуханівського ЗДО «Ластівка» Степанівської селищної ради, яку провела психолог ЦПРПП Степанівської селищної ради Надія Козачук.

15:11 02.04.2024

ПРОФЕСІЙНЕ ЗДОРОВ’Я КЕРІВНИКА. ПРОФІЛАКТИКА СИНДРОМУ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ

Професійне або емоційне вигорання є феноменом сучасності, як наслідок активності у професійній діяльності, зростання інформаційних, комунікаційних, емоційних навантажень при дефіциті рухової активності і порушення гармонійного способу життя сучасної людини. Одним із суттєвих проявів професійної деформації керівників є синдром «емоційного вигорання».

10:14 29.03.2024

На базі Косівщинського ліцею імені Лесі Українки Степанівської селищної ради відбулися тренінги в рамках навчального проєкту «ДІЗН» від ГО «Освіторія»

   21-22 березня за ініціативи та сприяння ЦПРПП для колективу Косівщинського ліцею імені Лесі Українки Степанівської селищної ради було проведено цикл тренінгів у рамках навчального проєкту «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання», що реалізує ГС «Освіторія» спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) й уряду Японії.

12:28 22.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень